Menu van 17 tot 23 november
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag17November |
Tomatensoep Gebakken kaasburger met dragonsaus Mini spruitjes met spek Landelijk gesauteerde aardappelen |
Pilchards in tomatensaus |
Dinsdag18November
|
Franse peultjessoep Rundergoulash met kriekbier en speculaas Appelcompote Krieltjes met tuinkruiden |
Versierde vleessalade met tomaten |
Woensdag19November |
Parmentiersoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Kaas ‘franse brie’ |
Donderdag20November |
Preisoep Kippebouten met mandarijn, sinaassap en cointreau Kruditeitenslaatje met rode biet en vinaigrette Frietjes |
Honingham gevuld met knolselder |
Vrijdag21November |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gebakken victoriabaars ‘dugleré’ (tomaat, sjalot, kervel, witte wijn) Bloemkoolroosjes in hoeveboter Karnemelkstovers met noisetteboter |
Gebakken bloedworst |
Zaterdag22November |
Kippensoep Cordon bleu met mirabellen en cognac Rode kool met appeltjes Kookaardappelen – Puree |
Provençaals
vleesbrood |
Zondag23November
|
Crecyroomsoep Orloffgebraad met bacon, goudakaas en champignonroomsaus Krokant gebakken provençaalse groenten Kroketten |
Hazepaté met tafelbroodjes |