Menu van 24 tot 30 november
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag24November |
St. Germainsoep met korstjes Rosbief met romige kruidenkaas Wortelblokjes met ajuin en peterselie Kruidige luciferaardappelen |
Omeletnatuur |
Dinsdag25November
|
Paprikasoep Herdersgebraad met rozemarijn en forestièresaus Groene kool met spekjes Landelijk gebakken aardappelen |
Versierde zalmsalade |
Woensdag26November |
Kerrie-kokossoep Ossobucco van kip met rode pesto en tomatenfondue Erwtjes op vlaamse wijze Pasta conchiglie |
Leverworst |
Donderdag27November |
Tomatensoep Gegratineerde winterse ovenschotel met prei en gehakt onder aardappeldeksel |
Hoogbouw : versierd slaatje met kip Laagbouw : croque Hawai |
Vrijdag28November |
Groene seldersoep Gebakken rode zalm, geparfumeerd met verse koriander en kerstomaat Herfstgroenten in lookjus Frietjes |
Hoogbouw : croque Hawai Laagbouw : versierd slaatje met kip |
Zaterdag29November |
Wortelsoep Kalkoenpavet met ricottakaas en basilicum Krokant gebakken witloof Kookaardappelen – Puree |
Americain preparé |
Zondag30November
|
Aspergeroomsoep Hertenkalf met honing, balsamico en mango Lauw peertje met veenbessen Kroketten |
Franse kazen met mini ovenkoeken |