Menu van 22 tot 28 december
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag22December |
Kerrie-kokos-soep Slavinken met honing en mirabellen Rode kool met appeltjes Soubisepuree met gebruinde ui |
Omelet met spekjes |
Dinsdag23December
|
Courgettesoep Varkensstoofvlees ‘Montmerency’ (met peperkoek en rode bessen) Fijne boontjes met peterselie Aardappelen met peterselieboter |
Champignonworst |
Woensdag24Decemberkerstavond |
Kippencrème met vermicelli Belegde broodjes |
Apero met knabbelkoekjes Pompoencrèmesoep met gember Witte wijn Ballotine van vis met snippers groene appel en waterkers in een sausje met cider en zure room, vergezeld van een minibroodje Buche praline crème au beurre |
Donderdag25Decemberkerstdag |
Bretoense vissoep Rode wijn Feestelijke kerstkalkoen gevuld met veenbessen en peperkoek in een sausje ‘Fine Champagne’ Geurig kerstappeltje en parijse champignons Verse kroketten Crème caramel beurre salé |
Wildpaté met ajuinconfit en sandwiches |
Vrijdag26December |
Aspergeroomsoep Gebakken rode zalm met Dieppoisesaus (garnalen, champignons, citroen) Romige wortelpuree met rozemarijn |
Filet d’ Anvers |
Zaterdag27December |
Tomatensoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Kookaardappelen – Puree |
Americain preparé |
Zondag28December
|
Spinaziesoep Florentine Varkenswangetjes gemarineerd in bruine leffe met speculoos Lauwe peertjes Aardappelnootjes |
Kaas ‘port salut’ met suikerbrood |