Menu van 29 december tot 4 januari 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag29December |
Dubarrysoep Herdersgebraad met zachte roquefort Minispruitjes met spek Rozemarijnaardappelen |
Kalfskop in madeirasaus |
Dinsdag30December
|
Preisoep Gehaktballetjes in madeira met champignons Wortelblokjes & erwtjes Pasta |
Slaatje met weense worstjes, aardappel en ei |
Woensdag31Decemberoudejaarsavond |
Tomatensoep Belegde broodjes |
Sprakelend aperitief met knabbelkoekjes Zuid-Afrikaanse paprikasoep Witte wijn Noordzeepannetje met mascarponesaus en gandareepjes. Wintergroentjes en feestelijke aardappelen Taartje van oud naar nieuw |
Donderdag1Januarinieuwjaar |
Kreeftenroomsoep Rode wijn Feestelijke parelhoen ‘grand veneur’ met wildsaus en mango Zoete peertjes en kleurige groententimbaal Pom-pin kroketjes Tiramisu namiddag : Nieuwjaars koffie met lukken en ‘n druppel |
Gevuld feestvarken met hotdogbroodjes |
Vrijdag2Januari |
Chickensoep Filet meunière met witte wijn hollandaisesaus Wortel, prei, knolselder en courgette in looksaus Zwitserse puree met gemalen kaas |
Meesterlycke honingham |
Zaterdag3Januari |
St. Germainsoep Gepaneerde schnitzel met graanmosterd Schorseneren met citroen en persil Kookaardappelen – Puree |
Kaas ‘supreme coeur de Lyon’ |
Zondag4Januari
|
Aspergecrème Gebraisseerde kalkoenborst met cognac en mirabellen Gegratineerde bloemkoolroosjes Aardappelnootjes |
Zalmsalade met sandwiches |