Menu van 19 tot 25 januari 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag19Januari |
Spinaziesoep ‘florentie’ Rosbief ‘quattro formaggi’ Gebakken bloemkoolroosjes in hoeveboter Gratin Dauphinois |
Fishstick met remoulade |
Dinsdag20Januari
|
Champignonsoep Cordon bleu met cognac en mirabellen Mini spruitjes met spek Aioliepuree met olijfolie en zongedroogde tomaten |
Gegrild spek |
Woensdag21Januari
|
Preisoep Gebraisseerde prosciuttoham met zeezout, balsamicojus en port Lauwe peertjes Landelijk gebakken kriektjes
|
Leverworst |
Donderdag22Januari
|
Tomatensoep Gentse waterzooi van kip met preireepjes, groene selder en wortel in blanke velouté Frietjes |
Omelet natuur |
Vrijdag23Januari |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gebakken rode zalm met romige cresson Krokant gestoofd witloof Aardappelen met hoeveboter en verse koriander |
Versierde vleessalade met perzik |
Zaterdag24Januari |
Pompoensoep Boomstammetjes met piccalilly Witte bonen in verse tomatensaus Kookaardappelen – Puree |
Américain preparé |
Zondag25Januari
|
Broccolicrème Rundstong met boschampignons en madeirasaus Wortelblokjes met ajuintjes Duchesse-aardappelen |
Franse kazen met sandwiches |