Menu van 26 januari tot 1 februari 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag26Januari |
Parmentiersoep met kruidenkaas Jagersgebraad met zuringsaus Verse rode kool met appeltjes Bieslookpuree |
Gebakken witte pensen |
Dinsdag27Januari
|
Soep van franse peultjes Kippengyros met basilicum en tomatentapenade Krokant gebakken wintergroentjes Frietjes |
Krabsalade |
Woensdag28Januari
|
Tomatensoep met balletjes Gebakken worst met gebruinde ajuinringen Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld
|
Honingham met mimosagroenten |
Donderdag29Januari
|
Kerriekokossoep Gemarineerd kalkoenlapje met dragonroomsaus Erwtjes met peterselie en ajuin Pasta |
Gegratineerde spaghetti bolognaise |
Vrijdag30Januari |
Dubarrysoep Gebakken filet meunière met basilicumkorst en citroenhollandaise Puree met verse knolselder, hoeveboter en peterselie |
Provencaals kalfsbrood |
Zaterdag31Januari |
Wortelsoep Ardeens stoofpotje ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Franse brie |
Zondag1Februari
|
Cressoncrème Kalfsgebraad met béarnaisesaus Gestoofd witloof met hoeveboter Kroketten
|
Reebokpaté met hotdogbroodjes |