Menu van 2 februari tot 8 februari 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag2Februari |
Knolseldersoep Gemarineerd kalkoenlapje met philadelphiakaas en lardinetten Gegratineerde bloemkoolroosjes Rijst |
Kippenwit met tuinkruiden |
Dinsdag3Februari
|
Erwtensoep met lookkorstjes Herdersgebraad met mirabellen Stamppot van groene kool Gebakken aardappelen met peterselieboter |
Versierde tonijnsalade |
Woensdag4Februari
|
Tomatensoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree
|
Zuiderse omelet |
Donderdag5Februari
|
Champignonsoep Kip op normandische wijze met kerrie, appeltjes en calvados Lauwe ananas Frietjes |
Rode lookworst |
Vrijdag6Februari |
Wortelsoep Gebakken victoriabaars met citroenbotersaus Bladspinazie met room Zwitserse puree met gemalen kaas |
Kaas ‘Abondance’ |
Zaterdag7Februari |
Preisoep Oosterse kalfsblanket met sojascheuten, abrikoos en ketjab Vichywortelen met tijm Kookaardappelen – Puree |
Hoofdvlees met mosterd |
Zondag8Februari
|
Kippencrème Varkenswangetjes met kasteelbier en honing Fijne prinsessen met ajuin Kroketten
|
Gehakt met ovenkoeken |