Menu van 9 februari tot 15 februari 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag9Februari |
Pompoensoep Gemarineerde kippenescaloppe ‘quattro formaggi’ Erwtjes op Vlaamse wijze Italiaanse puree met look |
Gerookte bacon |
Dinsdag10Februari
|
Spruitjessoep Ardeense burger met gebakken ajuinringen Appelcompote Peterselie-aardappelen |
Kaaskroket met perzik |
Woensdag11Februari
|
Franse mosterdsoep Gelardeerd gebraad met piccalillysaus Minispruitjes met spek Gebakken aardappelen met ajuinringen
|
Pastasalade met mozzarella |
Donderdag12Februari
|
Tomatensoep Coq-au-vin met zilveruitjes, rode wijn en spek Waldorfsalade met dressing Frietjes |
Gebakken bloedworst |
Vrijdag13Februari |
Chickensoep met kruidenkaas Rode zalm onder korstje van rode pesto en broodkruim Krokant gebakken preireepjes Karnemelkstovers met gebruinde boter |
Versierde vleessalade met tomaat |
Zaterdag14FebruariST.VALENTIJN |
Romantische velouté Gebakken rosbief met St-Amoursaus Vurige groentjes in de wok Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst |
Zondag15Februari
|
Crème florentine Proscuittoham met zeezout en perigoudinnesaus (madeira en champignons) Gebakken witloof Kroketten
|
Kaas ‘Chamois’ met sandwiches |