Menu van 16 februari tot 22 februari 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag16Februari |
Wortelsoep Kalkoenrollade op Bretoense wijze (appel, tomaat, dragon) Gebakken bloemkoolroosjes Kruidige luciferaardappelen |
Honingham met witte asperges |
Dinsdag17FebruariVETTE DINSDAG
|
Indische kippensoep met kerrie Gebakken worst met ouderwetse mosterdsaus Vlaamse hutsepot van wintergroenten met gebakken geregeld |
afd. A & B & C + 1e V : Petit Paris 2e V : wafels 3e & 4e V : pannenkoeken |
Woensdag18FebruariASWOENSDAG
|
Toscaanse soep Papsaus met eieren en ajuin Kookaardappelen – Puree
|
Haringfilet met ajuinringen |
Donderdag19Februari
|
Preisoep Vol-au-vent met kokosmelk en champignons in een bladerdeegje Wortelblokjes met bieslook Rijst |
Gegratineerde macaroni met kaas en hesp |
Vrijdag20Februari |
Dubarrysoep Gebakken pangasius met dieppoisesaus (garnalen, champignons, citroen) Waldorfslaatje met dressing Frietjes |
Gegrild spek |
Zaterdag21Februari |
Kervelsoep Ardeens stoofpotje met Leffe en speculoos Appelcompote Gebakken aardappelen met ajuin |
Franse camembert |
Zondag22Februari
|
Aspergecrème Rundstong in madeirasaus met boschampignons Boontjes met peterselie Duchesse-aardappelen
|
Italiaanse ham ‘Cobourg’ met tafelbroodjes |