Menu van 9 maart tot 15 maart 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag9Maart |
Courgettesoep Gelardeerd gebraad ‘quattro formaggi’ Bloemkoolroosjes in hoeveboter Gebakken aardappelen met lardons |
Kippenwit met peterselie |
Dinsdag10Maart |
Tomatensoep Vol-au-vent met kokosmelk, champignons en een bladerdeegje Lauwe ananas Rijst |
Slaatje van weense worstjes, aardappelen en ei |
Woensdag11Maart |
Waterkerssoep Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Omelet |
Donderdag12Maart |
Knolseldersoep Varkenstong in ‘t groen met kervel en citroenmelisse Erwtjes met ajuinsnippers Pasta |
Pilchards in tomatensaus |
Vrijdag13Maart |
Pompoensoep Gebakken vis met cresson-hollandaise Waldorfslaatje met honingdressing Frietjes |
Versierde vleessalade |
Zaterdag14Februari |
Spinaziesoep Gebakken worst met gekaramellisserde uiringen Hutsepot met wintergroenten en varkensschenkel |
Jagersworst |
Zondag15Maart
|
Wortelsoep Kalfsgebraad met franse kruidenkaas en mirabellen Krokant gewokte groenten met look Kroketten
|
Kaas l’explorateur met suikerbrood |