Menu van 16 maart tot 22 maart 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag16Maart |
Erwtensoep Rosbief met getomateerde béarnaise Krokant gebakken witloof Gratin dauphinos |
Gegrild spek |
Dinsdag17Maart |
Kippensoep Ardeens varkensstoofpotje met gefruite ui, rozemarijn en rode bessen Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Versierde vissalade |
Woensdag18Maart |
Preisoep Champignonburger met honingmosterdsaus Schorseneren met peterselie Gebakken aardappelen in persilboter |
Gebakken witte pensen |
Donderdag19Maart |
Tomatensoep Gentse waterzooi van kip met prei, groene selder en wortelen in een blanke bouillon Frietjes |
Museau van varken op de wijze van Lyon |
Vrijdag20Maart |
Champignonsoep Gebakken victoriabaars met venkel en pernod Knolselder in de room Karnemelkpuree met noisetteboter |
Leverworst |
Zaterdag21Februari |
Broccolicrème Gemarineerd kippenlapje met basilicumroom en ricotta Wortelblokjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Vers gehakt |
Zondag22Maart
|
Pompoenroomsoep Rundstong in madeira met boschampignons Fijne boontjes met peterselie Dennenaardappelen
|
Kaas Watou klassiek met sandwiches |