Menu van 23 maart tot 29 maart 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag23Maart |
Crecysoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Mosterdspek |
Dinsdag24Maart |
Erwtensoep Kip met calvados, jonagold en rozijnen Frisse groentenmix met honingdressing Frietjes |
Versierde vleessalade |
Woensdag25Maart |
Ajuinsoep met gemalen kaas Varkensstoofpotje op Bretoense wijze (appel, tomaat, dragon) Minispruitjes met spek Gebakken aardappelen met frescokruiden |
Omelet |
Donderdag26Maart |
Groene seldersoep Herdersgebraad met groene kerrie Rode kool met appeltjes Spekjespuree |
Fishstick met remoulade |
Vrijdag27Maart |
Tomatensoep Gebakken filet meunière met citroenbotersaus Krokant gebakken prei Zwitserse puree met parmezaan |
Champignonworst |
Zaterdag28Februari |
Chickensoep met vermicelli Rosbief met kruidenkaas en lardinetten Gegratineerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
St. Albray kaas |
Zondag29Maart
|
Crème florentine Orloffgebraad met bacon, goudakaas en champignonroomsaus Gekaramelliseerd appeltje met honing Kroketten
|
Crèmepaté met hotdogbroodjes |