Menu van 30 maart tot 5 april 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag30Maart |
Courgettesoep Gebraisseerde casselerrib met cognac en mirabellen Stamppot van groene kool met lardons Gebakken aardappelen met lente-ui |
Provencaals kalfsbrood |
Dinsdag31Maart |
Parmentiersoep Kalkoenpavet met ricotta en zongedroogde tomaten Erwtjes met ajuin Rijst |
Pizza van het huis |
Woensdag1April |
Kervelsoep Hamrolletjes met witloof gegratineerd Gegratineerde puree |
Filet de saxe |
Donderdag2AprilWitte Donderdag |
Tomatensoep Kippengyros met basilicum en groene pesto Lauwe perzik Frietjes |
Gebakken bloedworst |
Vrijdag3AprilGoede Vrijdag |
Preisoep Papsaus met eieren en ajuin Kookaardappelen |
Nazareth kaas |
Zaterdag4AprilStille Zaterdag |
Witloofsoep Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus met rode port Wortelblokjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Americain preparé |
Zondag5AprilPASEN
|
Pompoencrème met gember Rode wijn Feestelijke parelhoen ‘grand veneur’ Zoete peertjes en kleurige groententimbaaltjes Verse kroketten
|
Gerookte rode zalm met ajuin en zachte tafelbroodjes |