Menu van 1 tot 7 december
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag1December |
Cressonsoep Varkensgebraad met ouderwetse graanmosterd Rode kool met appeltjes Gebakken rozemarijnkrieltjes |
Champignonworst |
Dinsdag2December
|
Wortelsoep Kalfsblanket op mediterrane wijze (rozemarijn, look, sjalot, champignons) Gebakken bloemkoolroosjes Pasta |
Varkenstong in ‘t groen met dressing |
Woensdag3December |
Preisoep Kalkoenrollade ‘piccalilly’ met picklessaus Schorseneren met mousseline Puree met zure room |
Fishstick met remoulade |
Donderdag4December |
Tomatensoep Gebakken worst met gekaramellisseerde ajuinringen Hutsepot van wintergroenten met varkensschenkel |
Kaas ‘St. Albray’ |
Vrijdag5December |
Ajuinsoep met gemalen kaas Versierde schotel van tomaat met grijze garnalen Waaier van cruditeiten met honingvinaigrette Frietjes |
Hoofdvlees met mosterd |
Zaterdag6December |
Erwtensoep met korstjes Kippengyros met pittige zuiderse saus met basilicum en look Wortelblokjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Crèmepaté |
Zondag7December
|
Pompoencrèmesoep met gember Varkenshaasje met romige carbonarasaus Lauwe peertjes Kroketten |
Gerookte Italiaanse ham met hotdogbroodjes |