Menu van 8 tot 14 december
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag8December |
Spinaziesoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Haringfiletmet ajuinringen |
Dinsdag9December
|
Knolseldersoep Kaasburger op Bretoense wijze Mini spruitjes met spekjes Gebakken aardappelen met ajuinringen |
Rode lookworst |
Woensdag10December |
Crecysoep Rundstong in getomateerde madeirasaus met boschampignons Fijne boontjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Omelet natuur |
Donderdag11December |
Preisoep Gebakken kip met basilicumroom en ricotta Krokante Provençaalse groenten Frietjes |
Versierde vleessalade met perzik |
Vrijdag12December |
Tomatensoep Gebakken pangasius met witte asperges en hollandaise Broccolipuree met dille en zure room |
Gebakken witte pensen |
Zaterdag13December |
Franse raapjessoep Ardeens jagerstoofpotje van rund met gefruite ui, rozemarijn en rode bessen Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Gegrild spek |
Zondag14December
|
Aspergecrèmesoep Gebraisseerde kalkoen ‘quattro formaggi’ Wortelen en erwten op Vlaamse wijze Duchesse aardappelen |
Kaas ‘St. Nectaire’ met sandwiches |