Menu van 3 tot 9 november

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

3

November

Wortelsoep

Herdersgebraad met graanmosterd

Stamppot met savooikool en spekjes

Krieltjes met frescokruiden

Parijzerworst

Dinsdag

4

November

Kerriekokossoep

Kalfsstoofvlees ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek

Fijne erwtjes op z’n frans

Kookaardappelen  –  Puree

Gegratineerde

spaghetti bolognaise

Woensdag

5

November

Ajuinsoep met gemalen kaas

Kippen escaloppe met gekonfijte kerstomaatjes

 Witloof in hoeveboter

Pasta primavera

Versierde tonijnsalade

met perzik

Donderdag

6

November

Edelpreisoep

Gebakken schnitzel met zachte roquefort

Wortel blokjes met ajuin en peterselie

Aardappelen in de oven met rozemarijn

Omelet

natuur

Vrijdag

7

November

St. Germainsoep met korstjes

Gesauteerde rode zalm met cressonhollandaise

Waldorfslaatje met lookdressing

Frietjes

Weense worstjesmet mosterd

Zaterdag

8

November

Tomatensoep

Gebakken worst met gebruinde uiringen

Hutsepot van wintergroenten

en varkensschenkel

Paterskaas van Watou

Zondag

9

November

 

Chickencrème

Konijn op grootmoeders wijze

met pruimen en rodenbach

Lauwe peren

Kroketten

Italiaans gerookte ham

met hotdogbroodjes