Menu van 6 april tot 12 april 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

6

April

PAASMAANDAG

Soep van franse peultjes

Gemarineerd varkenshaasje met tijm, jus van balsamicocrème en lardinettes

Krokant gebakken witloof

Krielaardappelen met bosuitjes

Italiaanse ham

Dinsdag

7

April

Knolseldersoep

Oosters kalfsblanket met sojascheuten, abrikoos en ketjap

Broccolimix met hoeveboter

Lentepasta

Haringfilet met ajuin

Woensdag

8

April

Tomatensoep met balletjes

Kaasburger met picklessaus

Gebakken bloemkool in hoeveboter

Kookaardappelen  –  Puree

Honingham met mimosagroenten

Donderdag

9

April

Preisoep

Gemarineerde kippenbout met honingmosterd

Slaatje van cruditeiten met french dressing

Frietjes

Kippenwit met tuinkruiden

Vrijdag

10

April

Witloofsoep

Gebakken griet onder een korstje van rode pesto

Bladspinazie in de room

Zwitserse puree met gemalen kaas

Gebakken witte pensen

Zaterdag

11

April

Kervelsoep

Kalkoenrollade à l’orange met grand marnier en sinaas

Gekaramelliseerde worteltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Provencaals kalfsbrood

Zondag

12

April

 

Aspergeroomsoep

Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach

Lauwe perziken

Kroketten

Kaas

l’explorateur

met sandwiches