Menu van 8 juni tot 14 juni 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

8

Juni

Paprikacrème

Gehaktbrood met gecarameliseerde zilveruitjes

Rabarbercompote

Kookaardappelen  –  Puree

Gebakken witte pensen met ajuinringen

Dinsdag

9

Juni

Florentinevelouté

Herdersgebraad met cognac en witte druiven

Quiche van zomergroenten

Puree met zure room en bieslook

Zomerse zalmsalade

Woensdag

10

Juni

Parmentiersoep

Kalkoenescaloppe met philadelphia en lardinettes

Waldorfsalade met remoulade

Zomerpasta

Omelet natuur

Donderdag

11

Juni

Tomatensoep

Cordon bleu met witte port en mirabellen

Bloemkoolroosjes

Gebakken aardappel met italiaanse kruiden

Hamrolletjes met mimosa groenten

Vrijdag

12

Juni

Broccolisoep

Versierde schotel van tomaat met grijze garnalen

Frisse cruditeiten met lookdressing

Frietjes

Mosterdspek

Zaterdag

13

Juni

Kippenvelouté

Gehaktballetjes in italiaanse madeira

Erwtjes met ajuin en peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Kaas Abondance

Zondag

14

Juni

VADERDAG

 

Wortelroomsoep

Rode wijn

Varkenswangetjes met honing, balsamico en mango

Prinsessen met spekjes

Kroketten

Gerookte Foret d’ Ardenne met zachte tafelbroodjes