Menu van 6 juli tot 12 juli 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

6

Juli

Chinese kerrie-kokossoep

Gebakken rosbief met franse kruidenkaas

Gesauteerde bloemkoolroosjes

Aardappel met lente-ui

Rode lookworst

Dinsdag

7

Juli

Crecysoep

Varkensstoofpot ‘catalan’

Romanoboontjes met frescokruiden

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde tonijnsalade

Woensdag

8

Juli

Groene seldersoep

Gebakken kip met romige verse dragon

Waaier van cruditeiten met rode biet in dressing

Frietjes

Assortiment charcuterie

Donderdag

9

Juli

Bretoense soep met flageolets

Gesauteerde kaasburger met mirabellen

Krokant gesauteerde prei

Landelijke aardappelen

Keizersalade (hesp, erwten, pasta, ei, spek, tomaten, dressing)

Vrijdag

10

Juli

Chickensoep met vermicelli

Gebakken rode zalm met suchetsaus

Gesauteerde courgette en tomaat in lookjus

Tuinkruidenpuree

Omelet met lardons

Zaterdag

11

Juli

VLAAMSE FEESTDAG

Crème florentine

Varkenswangetjes met honing, balsamico en mango

Lauwe peertjes met veenbessen

Gebakken krieltjes met lente-ui

Abdijkaas van Dieu

Zondag

12

Juli

 

Tomatencrèmesoep

Gebraisseerde kalkoenborst à l’orange met grand marnier en mandarijnpartjes

Gebakken witloofstronkjes

Gefrituurde noisette-aardappelen

Italiaans gerookte ham met tafelbroodjes