Menu van 13 juli tot 19 juli 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

13

Juli

Preisoep

Lamsburger met rozemarijn, broodkruim en mosterd

Witte boontjes in aiolisaus

Puree met olijfolie en zongedroogde tomaat

Provencaals kalfsbrood

Dinsdag

14

Juli

Paprikasoep

Versierde schotel met americain preparé

Waaier van cruditeiten in honingmosterd dressing

Frietjes

Leverworst

Woensdag

15

Juli

Franse mosterdsoep

Varkenstong in ‘t groen met kervel en citroenmelisse

Erwtjes op franse wijze

Bouillonaardappelen

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Donderdag

16

Juli

St. Germainsoep

Gemarineerde kipescalope ‘quattro formaggi’

Wortelbokjes met tijm

Kruidig gebakken luciferaardappelen

Honingham met mimosagroenten

Vrijdag

17

Juli

Knolseldersoep met peterselie

Gebakken victoriabaars met romige mascarpone-hollandaise

Spinazie met zure room

Karnemelkpuree met noisetteboter

Weense worstjes met mosterd

Zaterdag

18

Juli

Spinaziesoep

Worst met gebruinde ajuinringen

Appelcompote

Gebakken aardappelen met spek

Franse brie

Zondag

19

Juli

 

Toscaanse tomatensoep met oregano

Orloffgebraad met goudakaas, bacon en champignonsaus

Gesauteerde prinsessn met ajuin

Duchesse-aardappelen

Zomerpaté met asperges en mini ovenkoek