Menu van 20 juli tot 26 juli 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

20

Juli

Komkommersoep

Vol-au-vent met appeltjes, kerriesaus en bladerdeegje

Knolselderblokjes met peterselie

Aardappeltjes in de oven

Hoofdvlees met mosterd

Dinsdag

21

Juli

NATIONALE FEESTDAG

Zuid-Afrikaanse paprikasoep

Rode wijn

Gemarineerd varkenshaasje met tijm, jus van balsamico en lardinettes

Zomergroentenkrans

Verse kroketten

Gerookte rode zalm met ajuin en sandwiches

Woensdag

22

Juli

Waterkerssoep

Rosbief met béarnaise

Witloof gebakken in hoeveboter

Peterseliekrieltjes

Mosterdspek

Donderdag

23

Juli

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gehaktballetjes in pittige madeira met champignons

Veldsla en tomaat in radijsdressing

Vlinderpaste napolitaine

Filet de saxe

Vrijdag

24

Juli

Courgettesoep

Gepaneerde filet meunière met citroenbasilicum hollandaise

Koude bloemkoolroosjes met gribichesaus

Frisse aardappelen met bieslook

Versierde vleessalade met perzik

Zaterdag

25

Juli

Tomatensoep

Rundsstoofpotje ‘montmerency’ met rode bessen en peperkoek

Rabarbercompote

Kookaardappelen – Puree

Bierworst

Zondag

26

Juli

 

Aspergeroomsoep

Prosciuttoham in zeezout met witte druivenroomsaus

Prinsessen met persil en ajuin

Kroketten

Kaas l’explorateur met hotdogbroodjes