Menu van 14 september tot 20 september 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

14

September

Wortelsoep

Gebakken rosbief met zachte geitenkaas

Prinsessen met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

 

Bierworst

Dinsdag

15

September

Komkommersoep

Vogelnestjes in pittige madeirasaus met champignons

Erwtjes met ajuin en peterselie

Pasta

Haringfilet met ajuinringen

Woensdag

16

September

Preisoep

Vol-au-vent met lichte kerrie, kokosmelk en bladerdeegje

Waldorfslaatje met honingvinaigrette

Frietjes

Versierde vleessalade

Donderdag

17

September

Tomatensoep

Gelardeerd gebraad op zijn frans met knoflook en citroen

Witte bonen in tomatensaus

Puree met zure room

Omelet met gemalen kaas

Vrijdag

18

September

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken victoriabaars met romige waterkers

Bladspinazie in de room

Karnemelkstovers met gebruinde boter

 

Americain preparé

Zaterdag

19

September

Soep van franse peultjes

Kippenbil met fruitige saus van sjalot en rozemarijn

Duo van courgette en tomaat in lookjus

Kookaardappelen  –  Puree

Maredsous kaas

Zondag

20

September 

Aspergeroomsoep

Varkenswangetjes ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek

Lauwe peren

Kroketten

Gerookte italiaanse ham met meloenpartjes en mini ovenkoek