Menu van 28 september tot 4 oktober 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

28

September

Crecysoep

Escaloppe van kip gemarineerd in rode wijn met zilveruitjes en spek

Bloemkool in hoeveboter

Kookaardappelen  –  Puree

 

Pilchards in tomatensaus

Dinsdag

29

September

Courgettesoep

Ardeense burger met honing-mosterdsaus

Appelcompote

Gebakken aardappelen

Slaatje met weense worstjes en aardappelen

Woensdag

30

September

Knolseldersope met peterselie

Jagersgebraad met gorgonzola-tijmsaus

Romanoboontjes met tomaat

Zwitserse puree

Gebakken bloedworst

Donderdag

1

Oktober

Tomatensoep

Rundgoulash in geueze, gekruid met salie en honing

Fris waldorfslaatje in vinaigrette

Frietjes

Filet de Saxe

Vrijdag

2

Oktober

Dubarrysoep

Gebakken pangasius met avocado-hollandaise

Krokant gestoofde preireepjes

Karnemelkstovers met gebruinde boter

 

Tallegio (italiaanse kaas)

Zaterdag

3

Oktober

Waterkerssoep

Kalkoenlapje met witte druiven en cognac

Gestoofde wortelen met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Lunchworst

Zondag

4

Oktober

Aspergecrèmesoep

Konijn op vlaamse wijze met pruimen en rodenbach

Krokant gebakken witloof

Kroketten

Boerenpaté met sandwiches