Menu van 5 oktober tot 11 oktober 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

5

Oktober

Broccolisoep

Ardeens gebraad met franse kruidenkaas

Rode kool met appeltjes

Gebakken aardappelen met frescokruiden

 

Omelet met gemalen kaas

Dinsdag

6

Oktober

Franse mosterdsoep

Zuiderse kippengyros met tijm, basilicumcrème en groene pesto

Frisse cruditeiten in french dressing

Frietjes

Champignonworst

Woensdag

7

Oktober

Witloofsoep

Gehaktballetjes in italiaanse tomatensaus

Gestoofde erwtjes

Pasta

hoogbouw : Mosselen à volenté

voor familie en bewoners van het 3e & 4e verdiep

Kippenwit met tuinkruiden

Donderdag

8

Oktober

Wortelsoep

Bretoens stoofpotje met gefruite ui, rode bessen en rozemarijn

Appelmoes

Spekjespuree

hoogbouw : Mosselen à volenté

voor familie en bewoners van het 1e & 2e verdiep

Verse zalmsalade

Vrijdag

9

Oktober

St. Germainsoep

Gebakken filet meunière met saffraan-hollandaise

Bladspinazie in de room

Kookaardappelen  –  Puree

 

Hoofdvlees met mosterd

Zaterdag

10

Oktober

Kervelsoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Gegrild spek

Zondag

11

Oktober

Tomatensoep

Gebraisseerde kalkoenfilet à l’orange met grand marnier en sinaas

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Aardappelnootjes

Passendale predule kaas met hotdogbroodjes