Menu van 12 oktober tot 18 oktober 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

12

Oktober

Preisoep

Casselrib met gecarameliseerde zilveruitjes

Schorsenenren in citroensaus

Peterseliepuree

Provencaals vleesbrood

Dinsdag

13

Oktober

Franse kruidenkaassoep

Cordon bleu met picklessaus

Stamppot van savooikool met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Vleessalade met perzik

Woensdag

14

Oktober

Crecysoep

Kippenworst met gecaramelisserde sjalotten

Snijboontjes met peterselie

Gesauteerde aardappelen

Fish stick met remoulade

Donderdag

15

Oktober

Zurkelsoep

Rosbief met archiduc roomsaus

Wortelblokjes op vlaamse wijze

Gratin Dauphinois

Americain preparé

Vrijdag

16

Oktober

Tomatensoep

Oostends vispannetje met witte asperges en romige mascarponesaus

Krokant gebakken herfstgroenten

Frietjes

 

Petit Paris

Zaterdag

17

Oktober

Witloofsoep

Gemarineerde escalope van kip met verse dragonvelouté

Duo van courgette met tomaat in lookjus

Kookaardappelen  –  Puree

Supreme coeur de Lijon

Zondag

18

Oktober

champignonroomsoep

Gebraisseerde nootham met rode port en bruine vleesjus

Lauwe peertjes

Kroketten

Gerookte italiaanse ham met bruine tafelbroodjes