Menu van 19 oktober tot 25 oktober 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

19

Oktober

Knolseldersoep

Vleesbrood zoetzuur met honing-mosterdsaus

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

 

Hespenworst

Dinsdag

20

Oktober

Courgettesoep

Herdersgebraad met graanmosterd

Bloemkool met gemalen kaas

Landelijk gebakken aardappelen

Versierde krabsalade

Woensdag

21

Oktober

Tomatensoep

Hesprolletjes met witloof gegratineerd

Gegratineerde puree

Weense worstjes met mosterd

Donderdag

22

Oktober

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken kippenbouten met gekonfijte kerstomaatjes

Erwtjes met tijm

Aardappelen in de oven met rozemarijn

Pizza van het huis

Vrijdag

23

Oktober

Wortelsoep

Gebakken rode zalm onder korstje van rode pesto op een bedje van prei

Frietjes

 

Leverworst

Zaterdag

24

Oktober

Spinaziesoep

Varkensstoofpotje met trappist en speculoos

Appelmoes

Kookaardappelen  –  Puree

Gerookte bacon

Zondag

25

Oktober

Pompoencrèmesoep

Rundstong in tomatensaus met madeira en champignons

Wortelblokjes met peterselie

Kroketten

Chamois d’Or kaas met suikerbrood