Menu van 26 oktober tot 1 november 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

26

Oktober

Parmentiersoep

Gemarineerde kippenbrochette met ricotta en rozemarijn

Fijne knolselder met peterselieroom

Pasta

 

Assortiment charcuterie

Dinsdag

27

Oktober

Preisoep

Kalfsstoverij op Catalaanse wijze (tomaten, zilveruitjes, olijven, marjolein)

Provencaalse groenten

Frietjes

Honingham gevuld met knolselder

Woensdag

28

Oktober

Tomatensoep

Gepaneerde varkensschnitzel ‘milanese’

Gestoofde spruitjes met spek

Gebakken aardappelen

Museau van varken op de wijze van Lyon

Donderdag

29

Oktober

Knolseldersoep

Kippenbouten met sojascheuten en kokosmelk

Lauwe ananas

Kerrierijst

laagbouw: hazenpastei

hoogbouw: croque monsieur

Vrijdag

30

Oktober

Wortelsoep

Gepocheerde filet van victoriabaars ‘dugleré’ (tomaten, sjalotten, kervel, witte wijn)

Gesauteerd witloof

Kookaardappelen  –  Puree

 

laagbouw: croque monsieur

hoogbouw: hazenpastei

Zaterdag

31

Oktober

St. Germainsoep

Gegratineerde ovenschotel met prei en gehakt

Kookaardappelen  –  Puree

Camembert

Zondag

1

November

Amerikaanse maiscrèmesoep

Rode wijn

Gebraisseerd varkenshaasje ‘Fine champagne’

Herfstappeltje met vloeibare honing

Boontjes in spekjas

Verse kroketten

Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches