Menu van 2 november tot 8 november 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

2

November

Tomatensoep

Cordon bleu met cognac en mirabellen

Bloemkool gebakken in hoeveboter

Kookaardappelen – Puree

 

Haringfilet met ajuinringen

Dinsdag

3

November

St. Germainsoep

Gentse waterzooi van kip met groene selder, wortel en prei

Frietjes

Leverworst

Woensdag

4

November

Wortelvelouté met sinaasappel

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Omelet met tomaat

Donderdag

5

November

Preisoep

Gebakken goldenburger met graanmosterd

Appelcompote

Gesauteerde aardappelen met ajuinringen

Pastaslaatje met mozzarella

Vrijdag

6

November

Knolseldersoep

Gebakken pangasius met witte asperge hollandaise

Bladspinazie met mornay

Puree met dille en zure room

Versierde vleessalade

Zaterdag

7

November

Pompoensoep

Ardeens gebraad met zachte roquefort

Wortelblokjes met peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Champignonworst

Zondag

8

November

Aspergecrèmesoep

Kalkoenborst met witte druiven en port

Erwtjes op z’n vlaams

Verse kroketten

St. Nectaire kaas met hotdogbroodjes