Menu van 16 november tot 22 november 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

16

November

Parmentiersoep

Ardeens gebraad met groene kerrie

Stamppot van savooikool met spekjes

Kookaardappelen – Puree

 

Kippensalade met perzik

Dinsdag

17

November

St. Germainsoep met korstjes

Rundsgoulash met kasteelbier en honing

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Varkenstong in ‘t groen met kervel

Woensdag

18

November

Tomatensoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Gebakken bloedworst

Donderdag

19

November

Preisoep

Kippenbouten op Normandische wijze met kerrie, appeltjes en calvados

Waldorfslaatje met honingdressing

Frietjes

Pilchards in tomatensaus

Vrijdag

20

November

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken zalm onder korstje van rode pesto en tomaat

Broccolipuree met zure room

Provencaals vleesbrood

Zaterdag

21

November

Kervelsoep

Gebakken worst met mosterdsaus

Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld

St. Albray kaas

Zondag

22

November

Pompoencrème met gember

Rundstong in tomatensaus met boschampignons

Erwtjes met ajuin en peterselie

Verse kroketten

Wildpaté met sandwiches