Menu van 23 november tot 29 november 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

23

November

Courgettesoep

Herdersgebraad met forestièresaus

Witte boontjes met verse tomatensaus

Landelijk gebakken aardappelen met rozemarijn

 

Hespenworst

Dinsdag

24

November

Kippensoep

Gehaktballetjes met italiaanse saus en rode pesto

Wortelblokjes met ajuin

Pasta

Omelet met gemalen kaas

Woensdag

25

November

Crecysoep

Coq-au-vin met zilveruitjes, rode wijn en spek

Provencaalse groenten met look

Frietjes

Krabsalade

Donderdag

26

November

Preisoep

Varkensstoofpotje op de wijze ‘Montmerency’ (met peperkoek en rode bessen)

Appelcompote

Spekjespuree

Américain préparé

Vrijdag

27

November

Witloofsoep

Gebakken victoriabaars geparfumeerd met verse koriander en kerstomaat

Julienne van prei met lichte room

Kookaardappelen  –  Puree

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

28

November

Tomatensoep

Kalkoenpavet met ricottakaas en basilicum

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Passendaele prélude kaas

Zondag

29

November

Crème florentine

Hertenkalf met veenbessen en mango

Erwtjes met peterselie

Verse kroketten

Gerookte italiaanse ham met mini ovenkoek