Menu van 30 november tot 6 december 2015

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

30

November

Wortelsoep

Rosbief met dragoncrème

Schorseneren met peterselie en citroen

Gratin Dauphinois

 

Weense worstjes

Dinsdag

1

December

Champignonsoep

Ardeens gebraad met philadelphiakaas en lardinetten

Fijne snijboontjes met peterselie

Gebakken aardappelen met fresco kruiden

Gegratineerde macaroni met hesp en kaas

Woensdag

2

December

Tomatensoep

Gebakken kip met dragonsaus

Veldsla en gesneden witloof met dressing

Frietjes

Kalfskop in madeirasaus

Donderdag

3

December

Groene seldersoep

Vogelnestjes in tomatensaus met rode pesto

Wortelblokjes met ajuin

Pasta

Haringfilet met ajuin

Vrijdag

4

December

Franse uiensoep met gemalen kaas

Gebakken pangasius met dieppoisesaus

Bloemkoolroosjes met hoeveboter

Aardappelpuree met pastinaak

Kippensalade in cocktailsaus met zongedroogde tomaatjes

Zaterdag

5

December

Crème florentine

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Hazenpaté

Zondag

6

December

Pompoenroomsoep

Kalkoenrollade met cognac en geitenkaas

Lauwe perziken

Verse kroketten

 Chimay klassiek kaas met suikerbrood