Menu van 28 december tot 3 januari 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

28

December

 

Bloemkoolsoep

Vol-au-vent met kerrie, kokosmelk en bladerdeegje

Erwtjes met peterselie

Pasta

Versierde vleessalade

Dinsdag

29

December 

 

Crecycrème

Gebakken bloedworst / braadworst met ajuinringen

Appelcompote

Gebakken aardappelen

Omelet met tomaat

Woensdag

30

December

Preisoep

Varkenstongetjes in ‘t groen met zurkel, spinazie, kervel en citroenmelisse

Wortelblokjes met tijm

Bouillonaardappelen

Parijzerworst

Donderdag

31

December

OUDEJAARSAVOND

Knolseldersoep

Belegde broodjes

Sprankelende aperitief met knabbelkoekjes

Kreeftenbisque met krabpluksels

Witte wijn

Heerlijk visserspannetje met tomatensalsa en een waterkerssausje. Wintergroentjes en zoete aardappelpuree met mierikswortel

Coupe bavarois

Vrijdag

1

Januari

NIEUWJAAR

Zuidafrikaanse gele paprikasoep

Rode wijn

Eendengebraad, geparfumeerd met sinaasappel en grand marnier, saus royale met witte port en mascarpone

Zoet peertje en bospaddenstoelen

Verse kroketten

Passie met karamel

namiddag : Nieuwjaarskoffie met lukken en een druppel

 Verse zalmsalade met garnalen en tomaatblokjes

Zaterdag

2

Januari

Witloofsoep

Gebraisseerde ham met zeezout en dijonaise saus

Rode kool met appeltjes

Kruidenpuree met dragon

Gegrild spek

Zondag

3

Januari

St. Germainsoep

Kalkoenpavé met archiducroomsaus

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Pommes Parisiennes

Franse camembert met kasteelbrood