Menu van 4 januari tot 10 januari 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

Januari

 

Wortelsoep

Gehaktballetjes in italiaanse saus met madeira

Erwtjes met peterselie

Pasta

Leverworst

Dinsdag

5

Januari 

 

Wintersoep met raapjes

Gemarineerde escaloppe van kip met dragonroomsaus

Gesauteerde boontjes met peterselie

Italiaanse gratin

Vleessalade met perzik

Woensdag

6

Januari

Courgettesoep

Kalfsblanquette met verse gember en witte asperges

Gestoofde wortelblokjes

Peterselie aardappelen

Fishstick met remoulade

Donderdag

7

Januari

Tomatensoep

Gebakken rosbief met crème de Dijon

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

laagbouw : Verloren brood met bruine suiker

hoogbouw : Chamois d’Or kaas

 

Vrijdag

8

Januari

Knolseldersoep

Waterzooi van Noordzeevis met romige mascarponesaus op een bedje van bladspinazie

Frietjes

laagbouw : Chamois d’Or kaas

hoogbouw : Verloren brood met bruine suiker


Zaterdag

9

Januari

Parmentiersoep

Ardeens gebraad met honing-portosaus

Minispruitjes met spek

Kookaardappelen  –  Puree

Boerenpaté

Zondag

10

Januari

Champignoncrème

Varkenswangetjes ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek

Lauwe peertjes

Kroketten

Italiaanse gerookte ham met hotdogbroodjes