Menu van 11 januari tot 17 januari 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

11

Januari

 

Spinaziesoep florentine

Mosterdgebraad met Dijonaisesaus

Witte boontjes in verse tomatensaus

Aardappelen in de oven met rozemarijn

Haringfilet met ajuinringen

Dinsdag

12

Januari 

Witloofsoep

Gebakken worst met gekarameliseerde uiringen

Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld

Assortiment charcuterie

Woensdag

13

Januari

Tomatensoep

Hamrolletjes met witloof gegratineerd

Gegratineerde puree

Omelet met spek

Donderdag

14

Januari

Preisoep

Gebakken kip met groene kruidenvelouté

Provencaalse groenten met look

Frietjes

 

Varkenstongetjes in ‘t groen

Vrijdag

15

Januari

Wortelsoep

Gebakken rode zalm onder een korstje van rode pesto

Krokante preireepjes

Karnemelkpuree met gebruinde boter

 

Kalkoensalade met mandarijn

Zaterdag

16

Januari

Parmentiersoep

Varkensstoofpotje met trappist en speculaas

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Provencaals kalfsbrood

Zondag

17

Januari

Pompoensoep

Gebraisseerde kalkoenfilet met franse kruidenkaas en gekonfijte kerstomaatjes

Fijne boontjes met peterselie

Kroketten

Franse kazen met suikerbrood