Menu van 18 januari tot 24 januari 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

18

Januari

 

Kippensoep met kerrie

Gebakken rosbief met lichte roquefortsaus

Schorseneren met citroen en peterselie

Soubisepuree met gebruinde ui

Mosterdspek

Dinsdag

19

Januari 

St. Germainsoep met korstjes

Rundstong met boschampignons en madeirasaus

Gestoofde wortelen met tijm

Pasta

Weense worstjes met mosterd

Woensdag

20

Januari

Tomatensoep

Herdersgebraad op Bretonse wijze

Rode kool met appeltjes

Gebakken aardappelen met frescokruiden

Gebakken witte pensen

Donderdag

21

Januari

Ajuinsoep met gemalen kaas

Kippenspies op z’n frans met citroen en knoflook

Lauwe peertjes

Puree met zure room en peterselie

 

Versierde krabsalade

Vrijdag

22

Januari

Courgettesoep

Gebakken zalm onder korstje van rode pesto

Waldorfslaatje met honingdressing

Frietjes

 

Kippenwit met peterselie

Zaterdag

23

Januari

Crecysoep

Boomstammetje met fruitige saus van aalbes, sjalot én rozemarijn

Stamppot van groene kool met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Kaas l’explorateur

Zondag

24

Januari

Aspergecrème

Proscuitto ham met zeezout en perigoudinnesaus

Gebakken witloof

Kroketten

Wildpaté met ajuinconfituur en sandwiches