Menu van 1 februari tot 7 februari 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

1

Februari

 

Knolseldersoep

Gehaktballen in italiaanse tomatensaus met port

Erwtjes op franse wijze

Puree met zure room en peterselie

Champignonworst

Dinsdag

2

Februari 

Spinaziesoep

Ardeens gebraad met jagerssaus en noorderkrieken

Gebakken bloemkoolroosjes in hoeveboter

Spekjespuree

Omelet met gemalen kaas

Woensdag

3

Februari

Tomatensoep

Rosbief met bordelaisesaus

Boontjes met peterselie en ajuin

Gratin Dauphinois

laagbouw: gerookte italiaanse ham

hoogbouw: pizza van het huis

Donderdag

4

Februari

Parmentiersoep

Gentse waterzooi van kip met preireepjes, groene selder en wortel in een blanke velouté

Frietjes

Haringfilet met ajuin

 

Vrijdag

5

Februari

Crecysoep

Gebakken filet meunière met citroen en basilicumhollandaise

Bladspinazie in de room

Zwitserse puree met gemalen kaas

 

Vleessalade met perzik

 

Zaterdag

6

Februari

Dubarrysoep

Kalkoenhaasje met ricotta en zongedroogde tomaat

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Filet d’Anvers

Zondag

7

Februari

Cressoncrème

Varkenswangetjes in stoofpotje met trappist en honing

Lauwe peer

Kroketten

Paterskaas Watou met hotdogbroodjes