Menu van 8 februari tot 14 februari 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

8

Februari

 

Witloofsoep

Gepaneerde kippenschnitzel ‘quattro formaggi’

Witte boontjes in tomatensaus

Aardappel met hoeveboter en verse koriander

Hespenworst

Dinsdag

9

Februari 

St. Germainsoep

Gebakken kaasburger met picklessaus

Appelcompote

Gesauteerde aardappelen met uiringen

Fishstick met remoulade

Woensdag

10

Februari

Kippensoep met vermicelli

Papsaus met eieren en ajuin

Kookaardappelen – Puree

 

Leerdammer kaas

 

Donderdag

11

Februari

Wortelsoep

Haantje in rode wijn met zilveruitjes en spek

Waldorfslaatje met french dressing

Frietjes

Americain preparé

 

Vrijdag

12

Februari

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken victoriabaars met witte aspergehollandaise

op een bedje van verse prei

Karnemelkpuree met gebruinde boter

 

Gegratineerde macaroni met kaas en hesp

 

Zaterdag

13

Februari

Groene seldersoep

Gelardeerd gebraad met witte port en druiven

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Peperbacon

Zondag

14

Februari

Romantische tomatensoep

Gemarineerde kippenspies ‘Sint Amour’

Vurige witloofstronkjes

Duchesse aardappelen

Gerookte italiaanse ham met tafelbroodjes