Menu van 15 februari tot 21 februari 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

15

Februari

 

Courgettesoep

Vol-au-vent met lichte kerrie, appeltjes en sojascheuten

Ananas

Pasta met tomaatblokjes

Leverworst

Dinsdag

16

Februari 

Crecysoep

Gebakken cordon bleu met verse dragon

Knolselder in de room met peterselie

Kruidige luciferaardappelen

Krabsalade

Woensdag

17

Februari

Parmentiersoep

Gegratineerd winters eenpansgerecht met gehakt en prei onder aardappeldeksel

 

Omelet met champignons

 

Donderdag

18

Februari

Kippensoep

Kalkoenrollade à l’orange met grand marnier en sinaas

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Honingham met mimosagroenten

 

Vrijdag

19

Februari

Tomatensoep

Nieuwpoorts vispannetje met wortel, prei en courgette in looksaus

Frietjes

 

Kippenwit met tuinkruiden

 

Zaterdag

20

Februari

Edelpreisoep

Oosterse kalfsblanket met sojascheuten, ketjab en abrikoos

Gekarameliseerde worteltjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Ouderwetse boerenpaté

Zondag

21

Februari

Crème Florentine

Gemarineerd varkenshaasje met tijm, jus van balsamicocrème en lardinettes

Romanoboontjes met frescokruiden

Aardappelnootjes

Hollandse Beemster kaas met suikerbrood