Menu van 22 februari tot 28 februari 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

22

Februari

 

Wortelsoep

Rosbief met franse kruidenkaas

Schorseneren met citroen

Aardappel in de oven met rozemarijn

Gegrild spek

Dinsdag

23

Februari 

Knolseldersoep

Gehaktballetjes met boschampignons en madeira

Gestoofde wortelen met tijm

Pasta

Versierde kipsalade

Woensdag

24

Februari

Preisoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

 

Pilchards in tomatensaus

 

Donderdag

25

Februari

Kervelsoep

Kippengyros met basilicum en  zongedroogde tomaten

Provencaalse groenten geparfumeerd met look

Frietjes

Slaatje met weense worstjes, aardappelen en ei

 

Vrijdag

26

Februari

Tomatensoep

Gebakken rode zalm met Dieppoisesaus

Karnemelkpuree met broccoli en noisetteboter

 

laagbouw: Gerookte hesp

hoogbouw: hoofdvlees met mosterd

 

Zaterdag

27

Februari

Chickensoep met kruidenkaas

Herdersgebraad met crème de Dijon en uiringen

Stamppot van groene kool met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Franse comté kaas

Zondag

28

Februari

Pompoencrème

Gebraisseerde kalkoenborst met gorgonzola-tijmsaus

Winterappeltje met veenbessen

Kroketten

Appelpaté met sandwiches