Menu van 29 februari tot 6 maart 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

29

Februari

 

Witloofsoep

Rundsgoulash met gefruite ui, rozemarijn en rode bessen

Erwtjes met peterselie

Kookaardappelen – Puree

Gebakken bloedworst met ajuin

Dinsdag

1

Maart 

Zurkelsoep

Gebakken vleesbrood met verse dragonsaus

Rode kool met appeltjes

Gebakken aardappelen met fresco kruiden

Zalmsalade

Woensdag

2

Maart

Champignonsoep

Haantje in de rode wijn

Slaatje van fijngesneden witloof en veldsla in dressing

Frietjes

 

laagbouw: mosterdspek

hoogbouw: croque monsieur

 

Donderdag

3

Maart

Tomatensoep

Ardeens gebraad met jagerssaus en witte druiven

Krokant gebakken preireepjes

Kookaardappelen – Puree

laagbouw: croqie monsieur

hoogbouw: mosterdspek

 

Vrijdag

4

Maart

Chinese kippensoep met gember

Gebakken skrei met mascarponesaus

Bladspinazie in lichte mornay

Zwitserse puree met gemalen kaas

 

 

Kippenwit met tuinkruiden 

Zaterdag

5

Maart

Courgettesoep

Kalkoenrollade archiduc met boschampignons

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Petit petit

Zondag

6

Maart

Pompoensoep

Proscuitto ham met ouderwetse mosterdsaus

Lauwe perzik

Noisette-aardappel

Kaas abondance met suikerbrood