Menu van 7 maart tot 13 maart 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

7

Maart

 

Parmentiersoep

Rundshamburger met noorderkrieken zoetzuur

Wortelen en erwtjes op vlaamse wijze

Gebakken aardappelen met uiringen

Hespenworst

Dinsdag

8

Maart 

Crecysoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Omelet met spek

Woensdag

9

Maart

Knolseldersoep

Gentse waterzooi van kip met prei, groene selder en wortelen in blanke bouillon

Frietjes

 

 

Haringfilet met ajuin 

Donderdag

10

Maart

Tomatensoep

Mosterdgebraad ‘quattro formaggi’

Stamppot van groene kool met spekjes

Kookaardappelen – Puree

lItaliaanse gevogelte salade met pesto

 

Vrijdag

11

Maart

Preisoep

Gebakken victoriabaars met venkel en een vleugje pernod

Knolselder in de room met peterselie

Karnemelkstovers met gebruinde boter

Franse kazen

Zaterdag

12

Maart

Witloofsoep

Boeuf bourguignon op klassieke wijze

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Provencaals vleesbrood

Zondag

13

Maart

Aspergecrème

Cote à l’os met romige béarnaise

Fijne boontjes met ajuin

Kroketten

Boerenpaté met hotdogbroodjes