Menu van 14 maart tot 20 maart 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

14

Maart

 

Erwtensoep

Gelardeerd gebraad met cognac en mirabel

Verse rode kool met appeltjes

Landelijk gebakken aardappelen

Americain preparé

Dinsdag

15

Maart 

Champignonsoep

Kipstoofpotje ‘milanese’ met groene pesto en basilicum

Courgette en tomaat in lookjus

Pasta

Parijzerworst

Woensdag

16

Maart

Spinaziesoep

Rundstong in madeira met boschampignons

Gekarameliseerde wortelblokjes met peterselie

Kookaardappelen – Puree

 Macaroni met hesp en kaas gegratineerd

Donderdag

17

Maart

Paprikacrème

Ardeense casslerrib met honing-mosterdsaus

Appelmoes

Aardappel in de oven met rozemarijn

Krabsalade

 

Vrijdag

18

Maart

Spaanse aardappelsoep met knoflook

Gebakken filet meunière met lichtzure zurkelsaus

Fris waldorfslaatje met french dressing

Frietjes

Mosterdspek

Zaterdag

19

Maart

Preisoep

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot met wintergroenten en varkensschenkel

Hoofdvlees met mosterd

Zondag

20

Maart

Tomatenroomsoep

Varkenswangen met spek, trappist en Luikse siroop

Krokant gebakken witloof

Kroketten

Nazareth kaas met sandwiches