Menu van 21 maart tot 27 maart 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

21

Maart

 

Courgettesoep

Rosbief met franse kruidenkaas

Gebakken bloemkoolroosjes

Gratin dauphinois

Gebakken witte pensen met ajuinringen

Dinsdag

22

Maart 

Chickensoep

Gepaneerde schnitzel met gekarameliseerde zilveruitjes

Witte boontjes in verse tomatensaus

Gebakken krielaardappelen

Leverworst

Woensdag

23

Maart

Wortelsoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

 Omelet natuur

Donderdag

24

Maart

WITTE DONDERDAG

Cressoncrème

Kippenbillen gestoofd in kokosmelk met groene kruiden

Provencaalse groenten met look

Frietjes

Versierde vleessalade

 

Vrijdag

25

Maart

GOEDE VRIJDAG

Tomatensoep

Papsaus met eieren en ajuin

Kookaardappelen – Puree

Suprème Coeur de lyon kaas

Zaterdag

26

Maart

STILLE ZATERDAG

Dubarrysoep

Blinde vinken met verse dragonroomsaus

Julienne van prei met zure room

Kookaardappelen – Puree

Rode lookworst

Zondag

27

Maart

PASEN

Kreeftenroomsoep

Rode wijn

Feestelijk paaslam met persillade van broodkruim, rozemarijn en mosterd

Zoet peertje en torentje van lentegroenten

Verse kroketten

Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches