Menu van 28 maart tot 3 april 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

28

Maart

PAASMAANDAG

Soep van franse peultjes

Oosterse kalfsstoofpot met abrikoos, sojascheuten en harissa kruiden

Gestoofde erwtjes

Aiolipuree

kaas Suprème Coeur de Lyon

Dinsdag

29

Maart 

Kippensoep met kerrie

Gekookt soepvlees met klassieke mosterdsaus

Schorseneren met peterselie

Kookaardappelen – Puree

Weense worstjes met mosterd

Woensdag

30

Maart

Tomatensoep

Gegratineerde ovenschotel met prei en gehakt in kaassaus

onder aardappeldeksel

Lunchworst

Donderdag

31

Maart

Ajuinsoep met gemalen kaas

Kippenspies met zachte paprikacrème

Gekarameliseerde wortelblokjes

Kerriepasta

Gebakken bloedworst

 

Vrijdag

1

April

Courgettesoep

Gebakken rode zalm onder korstje van rode pesto en broodkruim

Slaatje van witloof en veldsla in dressing

Frietjes

Versierde tonijnsalade

Zaterdag

2

April

Pompoensoep

Cordon bleu met honing-portosaus

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen – Puree

Gerookte italiaanse ham

Zondag

3

April

Aspergeroomsaus

Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach

Warm peertje

Verse kroketten

Lentepaté met suikerbrood