Menu van 4 april tot 10 april 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

April

Bloemkoolsoep

Herdersgebraad met cognac en mirabel

Stoofpotje van groene kool

Spekjespuree

Kippenwit met tuinkruiden

Dinsdag

5

April

Tomatensoep

Kalkoenpavet met verse dragonsaus

Knolselder in de room

Kookaardappelen – Puree

Haringfilet met ajuin

Woensdag

6

April

Wortelsoep

Rundsgoulash met trappist en verse tijm

Appelmoes

Aardappelen met peterselieboter

Omelet met champignons

Donderdag

7

April

Preisoep

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld

Versierde vleessalade

 

Vrijdag

8

April

Crème florentine

Gebakken koolvishaasje met lichtzure zurkelhollandaise

Cruditeiten slaatje met rode biet in dressing

Frietjes

Hespenworst

Zaterdag

9

April

Knolseldersoep

Vol-au-vent met kerrie, appeltjes en kokosmelk

Gestoofde boontjes met ajuin

Kookaardappelen – Puree

Hoofdvlees met mosterd

Zondag

10

April

Pompoensoep met koriander

Gebraisseerde ham met zeezout in rodenbachsaus

Gebakken witloof

Verse kroketten

St. Nectaire kaas met sandwiches