Menu van 11 april tot 17 april 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

11

April

Parmentiersoep

Gebakken rosbief met blauwschimmelkaas

Schorseneren met peterselie

Gratin dauphinois

Americain préparé

Dinsdag

12

April

Komkommersoep

Gebakken kip met witte asperges en gember

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen – Puree

Versierde krabsalade

Woensdag

13

April

Cressoncrème

Boomstammetjes met gesauteerde ajuinringen

Rode kool met appeltjes

Gebakken aardappelen

Gegratineerde macaroni met hesp en kaas

Donderdag

14

April

Wortelsoep

Gemarineerde kalkoenescaloppe met zongedroogde tomaat en ricotta

Zuiderse groenten in de wok

Frietjes

Lunchworst

 

Vrijdag

15

April

Kippensoep

Gebakken zalm met venkelroomsaus en pernod

Stoemp van prei en aardappel met karnemelk

Honingham met mimosagroenten

Zaterdag

16

April

Preisoep

Lamsnavarin met tomaten, rozemarijn en broodkruim

Gekarameliseerde wortelblokjes

Aiolipuree

Paterskaas van Watou

Zondag

17

April

Tomatenroomsoep

Kalfsgebraad op bretoense wijze

Lauw peertje

Pommes duchesses

Italiaans gerookte ham met hotdogbroodjes