Menu van 17 april tot 24 april 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

18

April

Bloemkoolsoep

Gebakken cordon bleu met jagerssaus en noorderkrieken

Gestoofde erwtjes op franse wijze

Kookaardappelen – Puree

Champignonworst

Dinsdag

19

April

Tomatensoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Zalmsalade met dille

Woensdag

20

April

St.Germainsoep

Zuiderse ossobucco van varken met tomatenfondue en oregano

Appelmoes

Gebakken aardappelen

Omelet met gemalen kaas

Donderdag

21

April

Wortelsoep

Kippenbout met gekonfijte kerstomaten en groene kruiden velouté

Duo van courgette en tomaat in lookjus

Kookaardappelen – Puree

Leverworst

 

Vrijdag

22

April

Witloofsoep

Gebakken filet meunière met citroen-basilicumsaus

Fris waldorfslaatje met radijs in vinaigrette

Frietjes

Gebakken witte pensen met ajuin

Zaterdag

23

April

Komkommersoep

Gemarineerd kalkoenlapje met franse kruidenkaas

Witte boontjes in tomatensaus

Kookaardappelen – Puree

Boerenpaté

Zondag

24

April

Aspergecrème

Rundstong in getomateerde madeira met boschampigons

Wortelblokjes met bouquet italiana

Kroketten

Leerdammer met suikerbrood