Menu van 25 april tot 1 mei 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

25

April

Kippensoep

Oosters kalfsblanket met limoen, komkommer en munt

Erwtjes met gesmolten boter en peterselie

Tabouleh

Parijzerworst

Dinsdag

26

April

Slacrèmesoep

Gegratineerde Parmentierschotel met gehakt en prei

onder aardappeldeksel

Fishstick met remoulade

Woensdag

27

April

Crecysoep

Gebakken kip in zomertooi met witte asperges

Cruditeitenslaatje met dressing

Frietjes

laagbouw : provencaals vleesbrood

hoogbouw : verloren brood met bruine suiker

Donderdag

28

April

St. Germainsoep

Mosterdgebraad met crème de Dijon

Rode kool met appeltjes

Uienpuree

laagbouw : verloren brood met bruine suiker

hoogbouw : provencaals vleesbrood

 

Vrijdag

29

April

Tomatensoep

Noordzee vispannetje met wortel, prei en courgette in looksaus

Lentepasta

Slaatje van weense worstjes met aardappel

Zaterdag

30

April

Cressoncrème

Rundstoofpotje ‘montmerency’ met rode bessen en peperkoek

Rabarbercompote

Kookaardappelen – Puree

Port Salut kaas

Zondag

1

Mei

Zuid-Amerikaanse maiscrèmesoep

Rode wijn

Gebraiseerde kalkoenborst met romige archiducsaus

Torentje van lentegroenten in courgettejasje

Kroketten

Italiaanse ham met cavaillon partjes en tafelbroodjes