Menu van 2 mei tot 8 mei 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

2

Mei

Spinaziesoep

Rosbief met franse kruidenkaas

Geglaceerde erwtjes met ajuin en peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Peperbacon

Dinsdag

3

Mei

Kerrie-kippensoep

Gebakken boomstammetje met piccalillysaus

Krokant witloof

Soubisepuree met gebruinde ajuin

Pasta met mozzarella, kerstomaat en basilicum

Woensdag

4

Mei

St. Germainsoep

Varkenskarbonaden met trappistbier en luikse siroop

Worteltjes met tijm

Aardappelen in de oven met rozemarijn

Hespenworst

Donderdag

5

Mei

OLH HEMELVAART

Tomatencrème

Rode wijn

Gebraiseerde kalkoen met verse dragon, look en zeste van citroen

Fris cruditeitenslaatje met dressing

Gefrituurde krieltjes

Verse zalmsalade met dille en hotdogbroodjes

 

Vrijdag

6

Mei

Crecysoep

Gebakken koolvishaasje met cressonhollandaise

Knolselder in de room met peterselie

Zwitserse puree

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

7

Mei

Champignonsoep

Ardens gebraad met jagerssaus en witte druiven

Stamppot van groene kool

Kookaardappelen – Puree

Hoofdvlees met mosterd

Zondag

8

Mei

MOEDERDAG

Italiaanse paprikasoep met look

Rode wijn

Konijn met uien-mosterdsaus en bruin bier

Lauwe peer

Kroketten

Nazareth kaas met suikerbrood