Menu van 9 mei tot 15 mei 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

9

Mei

Preisoep

Vol-au-vent met kerrie, champignons en een bladerdeegje

Erwten en wortelen op vlaamse wijze

Tuinkruidenpuree

Weense worstjes met mosterd

Dinsdag

10

Mei

Tomatensoep met oregano

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Omelet met spekjes

Woensdag

11

Mei

Parmentiersoep met kruidenkaas

Gebakken Ardense burger met honing-mosterdsaus

Appelcompote

Landelijk gebakken aardappelen

Versierde vleessalade

Donderdag

12

Mei

Groene seldersoep

Hongaarse goulash met rode wijn, spek en zilveruitjes

Waldorfslaatje met french dressing

Frietjes

Bacon mignonette

 

Vrijdag

13

Mei

Kerriekokossoep

Gesauteerde victoriabaars op Oostendse wijze

met wortel, prei, courgette en pijpajuin

Krieltjes met gesmolten bieslookboter

Leverworst

Zaterdag

14

Mei

Wortelsoep

Kippen-escalope op z’n frans met knoflook en citroen

Bloemkoolroosjes met hoeveboter

Kookaardappelen – Puree

Maredsous kaas

Zondag

15

Mei

PINKSTEREN

Kreeftenroomsoep met krabpluksels

Rode wijn

Feestelijk orloffgebraad met Gouda kaas, bacon en romige champignonsaus

Princesseboontjes in spekjasje en lauwe peer

Noisette-aardappelen

Gerookte rode zalm met ajuin en mini- ovenkoek